Trustpilot
Skip to main content

Bedankt voor je aanmelding!

Je hebt nu toegang tot de voordelen van de Bianca’s secrets ‘Womensclub’.

So…what’s in it for you?

  • Toegang tot persoonlijke Bianca’s Secrets Blogs!
  • Voorrang op toegangskaarten voor Bianca’s Secrets events met talloze verrassingen en altijd een ‘Womensclub’ goodybag!
  • Toegang tot een ‘personal shopping’ afspraak, waarbij voorkeur voor consulente mag worden aangegeven bij de notities.
  • Je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste collecties van jouw favoriete merk op persoonlijke wijze.
  • Hiep Hiep Hoera! Wij vieren jouw verjaardag ook! Je ontvangt van ons een kleine attentie, zodat jij je net een beetje extra jarig voelt.
  • Die jij mee aan de Bianca’s Secrets Instagram posts. Wij posten jou in jouw verleidelijke, trendy, prachtige, uitdagende, maar altijd elegante outfit en setting en dat mag onherkenbaar. Met een grote hoed, van de achterzijde, met een grote bril, achter een krant, met je haar geheimzinnig voor je gezicht, wees creatief en verras ons! Doe je mee? Super Leuk! Stuur je foto naar de Bianca’s Secrets whatsapp waar jij jou bevestiging op hebt ontvangen en maak kans om het aankoopbedrag van jouw post terug te winnen!

Dit alles zal vanaf nu voor jou in behandeling worden genomen en je hoort snel van de Bianca’s Secrets Womenclub.

Algemene voorwaarden

Ook de Bianca’s Secrets ‘Womensclub’ heeft algemene voorwaarden. Het zijn er maar een paar.

  1. What happen’s in the club, stay’s in the club. Met andere woorden wij meisjes, beschermen onze meisjes. Wat er ook aan secrets gedeeld wordt, blijft ten alle tijden binnen de Bianca’s Secrets ’Womensclub’.
  2. We like girlpower with honest girltalk. Bianca deelt haar ‘secrets’ openlijk met alle members door blogs. Als vrouwen hun kennis delen, dan bespaard dat veel onderzoek, het verrijkt, vernieuwd en brengt handvatten en inzichten. Wil jij een secret delen, vertel het ons en stuur jouw verhaal naar de Pluche Girltalk foon : +(31) 6 10 111 014, dat is het nummer waarmee je je Women’s Club bevestiging zal ontvangen.
  3. Can I invite a friend? Een vriendin uitnodigen kan maar op één manier. Stuur een email naar aanvraagwomensclub@pluche.nl en vermeld hierbij de naam van jouw vriendin en de reden waarom ze graag member van Bianca’s Secrets ~ Woman’s Club ~ wilt worden. Helaas kunnen niet alle aanvragen worden goedgekeurd ivm een maximum aantal leden. De toelating zal op volgorde van de wachtlijst gaan en in behandeling genomen worden door het Bianca’s Secret team.
  4. Aboard! Afmelden kan natuurlijk ook altijd via de Bianca’s Secrets WhatsApp waarop je de bevestiging hebt ontvangen of stuur een mail naar aanvraagwomensclub@pluche.nl.