Trustpilot
Skip to main content
Contact | Pluche Lingerie

Join our new Pluche Membership!

What’s in it for you?

Wij informeren jou persoonlijk over de specifieke merken waar jij van gaat stralen! Wanneer ze binnenkomen en natuurlijk wanneer ze in de sale gaan… team Pluche vertelt je er alles over!

How?

De dames van Pluche informeren je middels een WhatsApp bericht met onze ‘Pluche Girltalk’ phone. Je hoeft alleen maar door middel van het onderstaande antwoordformulier aan te geven wat jouw favoriete merken zijn en je ontvangt alle informatie over de nieuwste en uniekste items uit onze collectie. Mocht een afbeelding of filmpje van een serie of item jou aanspreken, kan je dit gemakkelijk reserveren door simpelweg je vraag of reactie via onze ‘Pluche Girltalk’ phone te stellen. Je kan ook hier jouw persoonlijke afspraak plannen bij één van onze lingerieconsulenten. Dan hangen wij jouw items vast in de paskamer!

And…

Je hebt toegang tot de nieuwe Pluche Membership shopevents! Één daarvan is wanneer de pre-sale start, maar ook kan je je aanmelden als ‘early bird’ voor de ladiesnight zodra het nieuwe seizoen begint!

Geniet van je lidmaatschap!

Team Pluche

Aanmeldformulier