Skip to main content

Boetiek

Een bezoekje aan Pluche begint met een hemelse ervaring voor je ogen. Zonder ook nog maar een setje om je lijf te hebben gehad, voel je dat je ‘m hier gaat vinden: de stijlvolle bh die écht goed past. Een van onze deskundige specialisten geeft jou op een prettige manier de aandacht die je verdient. Dankzij onze kennis en ervaring zien we vaak direct welke bh bij jouw lichaam past; we nemen graag de tijd voor je om het jou zelf te laten ervaren.

In onze luxe paskamers bieden we je alle ruimte en privacy om uitgebreid te passen. Door de jaren heen hebben we een warme band opgebouwd met onze klanten. Zij waarderen ons deskundige advies dat altijd gepaard gaat met een eerlijke mening. We laten je namelijk alleen met een setje de deur uit gaan, als we er zelf ook achter staan. Merk, maat, model, pasvorm, stijl; alles moet kloppen bij jouw lichaam.

Wist je dat dames vanuit heel Nederland naar Veldhoven komen voor onze unieke badmode collectie? De ervaring leert namelijk dat je niet onopgemerkt voorbij gaat met een bikini van Pluche om je lijf…