Melissa Odabash

Melissa Odabash is een Brits modemerk dat bekend staat om zijn luxe badmode, resortwear en accessoires. Het merk werd opgericht door Melissa Odabash.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Melissa Odabash

Ze is ook een voormalig internationaal model geweest, in 1999. Haar ervaring in de modewereld en haar passie voor reizen inspireerden haar om haar eigen label te starten, dat snel uitgroeide tot een symbool van stijl en elegantie in de wereld van resortmode.

Het merk staat bekent om zijn uitgebreide assortiment van hoogwaardige badmode. Die perfect zijn voor luxe vakanties en tropische bestemmingen. De ontwerpen van Melissa Odabash worden gekenmerkt door hun tijdloze elegantie, verfijnde details en moeiteloze chic. Het merk combineert luxe stoffen met flatterende silhouetten en opvallende accenten, waardoor vrouwen zich zelfverzekerd en glamoureus voelen, zowel op het strand als bij het zwembad.

Melissa Odabash heeft een indrukwekkende klantenkring opgebouwd, bestaande uit beroemdheden, modellen en stijlvolle jetsetters over de hele wereld. Het merk wordt als een favoriet onder bekende namen in de entertainment- en modewereld.