Miraclesuit

Miraclesuit is een Amerikaans merk, het is opgericht in 1927 door Jay Feigenbaum en is gevestigd in New York City, Verenigde Staten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Miraclesuit

Miraclesuit is gespecialiseerd in shapewear en badmode voor vrouwen. Het merk staat bekent om zijn innovatieve benadering van shapewear en badmode.

Ze zijn gericht op het creëren van vormgevende kledingstukken die vrouwen helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen. De lijn biedt een breed aanbod aan figuur corrigerende onderkleding, zoals bodysuits, slips, broekjes en hemdjes. Deze kledingstukken zijn ontworpen om het lichaam te corrigeren, zoals de buik, heupen en dijen, om een glad en gestroomlijnd silhouet te creëren onder je kleding.

De badmode van Miriclesuit is ontworpen met dezelfde Figuur corrigerende technologie. De badpakken staan bekend om hun slimme ontwerpen en gepatenteerde stoffen die helpen bij het vormgeven en flatteren van het lichaam.

Het merk richt zich op vrouwen van alle leeftijden en maten die op zoek zijn naar shapewear en badmode die hen helpen zich zelfverzekerd en mooi te voelen.

Wereldwijd die op zoek zijn naar kledingstukken die hun natuurlijke schoonheid benadrukken en hun zelfvertrouwen vergroten.