Prima Donna

Toont alle 11 resultaten

Prima Donna is een Belgisch lingeriemerk. Het werd opgericht in 1865. Het merk heeft een lange geschiedenis en expertise op het gebied van lingerie. Sinds de oprichting heeft Prima Donna zich gericht op het ontwerpen en produceren van lingerie voor hoge kwaliteit, met een focus op comfort en ondersteuning voor vrouwen met een grotere cupmaat.

Cupmaat

De cupmaten variëren van D tot J, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar goed passende en ondersteunende lingerie in grotere maten.

Wat Prima Donna onderscheidt, is de nadruk op pasvorm en ondersteuning. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en constructietechnieken die zijn afgestemd op de behoefte van vrouwen met een grotere cupmaat. De bh’s bieden uitstekende ondersteuning, lift en comfort, waardoor vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel voelen.

Naast functionaliteit hecht prima donna ook veel belang aan stijl en esthetiek. De lingerie van het merk is verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en prints, variërend van klassiek en tijdloos tot trendy en modieus.
Prima Donna blijft een favoriete keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele, ondersteunende en stijlvolle lingerie.