Wasgeluk

Toont alle 2 resultaten

Wasgeluk is een Nederlands merk die is opgericht door Mirella Fräser. Het merk richt zich op het creëren van producten die een extra vleugje luxe en plezier toevoegen aan het dagelijkse huishoudelijke taken, met name de was. Het belangrijkste product van Wasgeluk is wasparfum.

Wasgeluk (wasparfum)

Wasparfum is een geconcentreerde parfum die speciaal is ontwikkeld om aan wasmiddel toe te voegen tijdens het wassen van kleding. Het geeft de was een heerlijke geur en zorgt voor een langdurige frisheid.

Het gebruik van de Wasparfum is eenvoudig, je voegt eenvoudig een kleine hoeveelheid toe aan het wasmiddel tijdsens het wassen van de kleding. De wasparfum mengt zich met het wasmiddel en verspreidt zich tijdens het wadden door de kleding, waardoor een heerlijke geur ontstaat.

Wasgeluk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. De wasparfums zijn geconcentreerd en van premium kwaliteit, waardoor ze een langdurige geur achterlaten op de kleding, zelfs na het drogen.

Het merk hecht waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De producten zijn veilig te gebruiken voor alle soorten wasmachines en zijn biologisch afbreekbaar. Ze zijn niet schadelijk voor het milieu.

Wasgeluk biedt verschillende geuren wasparfum aan, waaronder bloemige, fruitige, frisse en luxe geuren. De geuren zijn zorgvuldig samengesteld om een aangename en langdurige geurervaring te bieden aan de gewassen kleding.