Soak werd opgericht in 2005 door Jacqeline Sava in Toronto, Canada. Het merk is ontstaan uit de behoefte aan een mild en effectief wasmiddel voor delicate kledingstukken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Soak

Het merk is gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van fijne kleding, zoals lingerie, handbreisels en babykleding. Het assortiment omvat verschillende formules, waaronder Soak Wash (voor algemene reiniging), Soak Handwash (voor handwas) en Soak Rinse (voor het conditioneren van kleding).

De wasmiddelen zijn geformuleerd met milde en biologisch afbreekbare ingrediënten die zacht zijn voor zowel de stoffen als de huis. Ze bevatten geen agressieve chemicaliën, zoals sulfaten, fosfaten, enzymen of kleurstoffen, waardoor ze veilig zijn voor gebruik op gevoelige stoffen en geschikt zijn voor mensen met allergieën.

Soak is ontworpen voor gebruiksgemak. Het wasmiddel kan worden gebruikt door als eerst het kledingstuk in een bak met water en Soak te laten weken, spoelen is niet nodig. Dit maakt het ideaal voor het reinigen van delicate kledingstukken die gevoelig zijn voor wrijving en slijtage.

Het merk vind het belangrijk om bezig te zijn met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De wasmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en worden geleverd in recyclebare verpakkingen. De producten worden ook geproduceerd met een focus op energie-efficiëntie en verminderde milieu-impact.

Soak biedt verschillende heerlijke geuren, waaronder Celebration (een mix van exotische bloemen), Fig (een warme en fruitige geur), Lacey (een verleidelijke mix van roos, jasmijn en citrus) en Unleashed (een frisse geur met tonen van citrus en bloemen).