Pluto

Pluto is opgericht door een Nederlandse ontwerper Janneke Verhoeven. Het merk werd gelanceerd in 2016 vanuit Amsterdam, Nederland. Pluto is een lifestyle- en kledingmerk dat zich richt op comfortabele, veelzijdige en duurzame kledingstukken voor vrouwen.

Pluto Pluto Pluto Pluto Pluto  Pluto Pluto Pluto

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pluto

Het merk staat bekend om zijn focus op duurzaamheid, comfort en veelzijdigheid. Het merk streeft ernaar om kleding te produceren di niet alleen goed aanvoelt en er goed uitziet, maar ook een minimale impact heeft op het milieu. Ze gebruiken bijvoorbeeld duurzame materialen en productieprocessen.

De ontwerpen zijn vaak eenvoudig, tijdloos en gemakkelijk te combineren, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en stijlen.

Duurzaamheid is de missie van Pluto. Het merk gebruikt bijvoorbeeld biologisch katoen, gerecyclede materialen en milieuvriendelijke verfmethoden om de impact op het milieu te verminderen. Ze streven ook naar eerlijke en ethische productiepraktijken. Pluto hecht ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondersteunt verschillende initiatieven en goede doelen. Ze willen een positieve impact hebben op de samenleving en de wereld om hen heen.

Pluto richt zich op moderne vrouwen die waarde hechten aan comfort, stijl en duurzaamheid. Het merk spreekt vrouwen aan die op zoek zijn naar kleding die hen in staat stelt om zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen.