Raffaela d'Angelo

Toont alle 6 resultaten

Raffaela d’Angelo is een luxe Italiaans merk die gevestigd is in Milaan. Het is opgericht door de Italiaanse ontwerpster Raffaaela d’Angelo.

Het merk is gespecialiseerd in high-end badmode en strandkleding voor vrouwen. Raffaela d’Angelo staat bekent om zijn vakmanschap, verfijning en aandacht voor detail in alle aspecten van het ontwerp- en productieproces.

Raffaela d’Angelo

De badmode wordt met een focus op elegantie, vrouwelijkheid en glamour. Ze hebben tijdloze en verfijnde esthetiek. De ontwerpen zijn vaak ontworpen met opvallende prints, luxe stoffen en delicate details die de vrouwelijke vormen flatteren en versterken. De stijl van Raffaela d’Angelo wordt vaak omschreven als chic, glamoureus en sophisticated.

Het merk gebruikt alleen hoogwaardige materialen en vakmanschap bij de productie van zijn badmode en strandkleding. Van luxe Italiaanse stoffen tot handgemaakte borduursels, elk stuk is zorgvuldig ontworpen voor een perfecte pasvorm, comfort en duurzaamheid te garanderen.

Raffaela d’Angelo richt zich op modebewuste vrouwen die opzoek zijn naar luxe en verfijnde badmode en strandkleding. Het merk spreekt vrouwen aan die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en elegantie, en vrouwen die graag investeren in tijdloze kleding voor hun strandvakanties en zonnige uitjes.