Spanx

Spanx is een bekend merk van shapewear, ondergoed en panty’s dat is opgericht door Sara Blakly in Atlanta, Georgia, Verenigde Staten.  Het is opgericht in 2000. Het merk lanceerde met als doel comfortabele en flatterende shapewear te bieden die vrouwen helpt zich zelfverzekerd te voelen in hun kleding.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Spanx

De producten zijn ontworpen om te zorgen voor een glad en gestroomlijnd silhouet, terwijl ze comfort en ondersteuning bieden.

Spanx staat bekent om zijn innovatieve shapewaer-technologieën die zijn ontworpen om het lichaam te corrigeren en het lichaam te vormen. De shapewear maakt gebruik van compressie en sculpterende materialen om het lichaam te liften, te verstevigen en te vormen, waardoor een slanker en gestroomlijnd uiterlijk ontstaat.

Ondaks de Krachtige compressie bieden de producten van Spanx vaak een comfortabele pasvorm. Het merk besteedt veel aandacht aan ontwerp en constructie, om ervoor te zorgen dat de producten niet knellen of verschuiven.

Het merk bied ook verschillende stijlen en niveaus van compressie aan om de diverse behoefte van zijn klanten te voldoen. Zo kunnen vrouwen van alle vormen en maten de producten vinden die bij hun behoeften passen.